an amblem of Ritem Runjic family

Udaljenosti

Naša kuća se nalazi blizu mnogih turističkih atrakcija u regiji. Od povijesnih gradova do prirodnih ljepota, samo 30 minuta vožnje i moći ćete uživati u sadržajima koje nudi naš prelijep kraj.

Šibenik

Šibenik je udaljen samo 50km. Grad velike povijesti i impozantnih građevina na manje od 1h vožnje.

Trogir

Grad Trogir leži na otočiću između kopna i otoka Čiova. Specifičnost grada je u kiparskom umijeću na kamenu. Zbog te ljepote i vrijednosti UNESCO je uvrstio staru gradsku jezgru Trogira u popis svjetke baštine. Od naše kuće je udaljen svega 11km.

Split

Split je najveći grad u Dalmaciji, te po broju stanovnika i drugi najveći grad u Hrvatskoj, a predstavlja gospodarsko i kulturno središte Dalmacije. Gradsko središte, smješteno s istočne strane poluotoka Marjan koji je danas zaštićena park-šuma, čini starovjekovna Dioklecijanova palača iz 4. stoljeća (pod UNESCO-ovom zaštitom od 26. listopada 1979. godine). Split je udaljen 30 km od naše kuće.

NP Sapovi Krke

Krka je nacionalni park u Hrvatskoj koji se proteže uz rijeku Krku, od mjesta gdje nad Krkom leže srednjovjekovne utvrde Trošenj (Čučevo) i Nečven do Šibenskog mosta na Jadranskoj magistrali. Status nacionalnog parka dobio je 24. siječnja 1985. godine. Slapovi Krke su udaljeni 53 km od naše kuće.

Ostale destinacije i sadržaji nedaleko od naše lokacije

Kaštela

Grad udaljen 11km

Makarska

Grad udaljen 90km

Dubrovnik

Grad udaljen 230km

U našoj blizini također se nalaze:

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×