an amblem of Ritem Runjic family
Visit Omis town in Croatia with Ritem trips

Izleti

Ukoliko se poželite upoznati sa jednom od najljepših i najrazvijenijih obala na svijetu, nudimo vam organizirane jednodnevne izlete na otoke Hvar i Vis.
Otok Hvar dobitnik je velikog svjetskog priznanja, proglašen je najboljim otokom u Europi od strane čitatelja uglednog časopisa Condè Nast Traveler. Osim toga, jedini je otok na svijetu koji je cak šest puta upisan u prestižne liste UNESCO-ve baštine. Također je otok kojeg mnogi prepoznaju po luksuzu i mondenom odmoru stoga ga je svojevremeno kao top destinaciju odabrao i sam princ Harry.

Island of Hvar with Ritem field trips

Možda ste ipak ljubitelji opuštenijeg odmora, stoga bi vam vise odgovarao otok Vis. Netaknuta priroda, osebujni stanovnici i način života koji karakterizira jedna posebna razina bezbrižnosti. Jedna od posebnih turističkih atrakcija otoka je i Titova špilja. Sredinom prošlog stoljeća otok je bio zatvoren za javnost, te kao takav kao da je ostao zamrznut u prošlosti, u potpunosti zadržavši šarm karakterističan za stare dalmatinske otoke, najudaljenije od obale. Jesmo li spomenuli da dijalekt hrvatskog jezika kojim oni pričaju, nerijetko bude nerazumljiv svima osim stanovnicima otoka? Uz sve spomenuto, poznat je i po jastozima, i najboljim domaćim lignjama.

Vis island from the air. Visit Vis with Ritem field trips.

Za one željne adrenalinskog odmora, u ponudi imamo izlete na rafting na rijeku Cetinu, u neposrednoj blizini predivnog gradića Omiša kojeg zovu još i gusarskim gradom. Osim u adrenalinu, imat ćete priliku uživati i u prekrasnoj, netaknutoj prirodi koja okružuje samu rijeku, i koja već šezdeset godina uživa status zastičenog prirodnog krajolika. U jedinstvenom i jednom od najljepših kanjona na svijetu, visine stijena dosežu i do 300 m, a izdubila ih je rijeka Cetina na svom putu do mora dugom vise od 100 km.
Pridružite nam se u našoj verziji sto nijansi zelene na ovom zanimljivom izletu.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×